Tack för i lördags!

Mystique Luna, Styx, och Lord Beaverbottom representerade Tip the Velvet på The Swedish Burlesque Gala.
Swedish Burlesque Gala, John-Paul Bichard

Före showen. Foto: John- Paul Bichard

Bild tagen av John-Paul Bichard. Eller ja, egentligen av hans assistent med John-Pauls kamera, eftersom han själv är med på bilden längst fram till höger. Men vill man se fler av bilderna från kvällen med herr Bichard bakom kameran så kan man kolla in Facebook-eventet.

Vi var extremt glada att vi fick vara med på den första Swedish Burlesque Gala, ett event som samlade burlesque-artister från hela vårt avlånga land. Utöver det så hann ett par av oss spela in ett avsnitt av Burlesque-podden med Aurora Brännström, som kommer sändas någon gång i höst.

Tack till publik och artister! Nu laddar vi för nästa fest här i Göteborg! Datum släpps inom kort…

Spara