Halloween-fest 11e november: The Haunted Carnival!

Tip the Velvet bjuder er med till Det Hemsökta Tivolit, en hyllning till sideshow, marknadsvarieté och givetvis burlesque, som överlevde på vägarna när New Yorks burlesque-teatrar slog igen på 30-talet.

Affisch Tip the Velvet The Haunted Carnival

För 70 år sedan försvann ett tivoli spårlöst längs en landsväg någonstans i USA. Det sades att direktören mixtrade med svart magi. Att artisterna sålde sina själar för att bemästra sina konster. Och att kring halloween varje år så träder de åter fram ur dimmorna för att visa sina tricks för er. Ta på tutun, clown-näsan, akrobat-trikån, hästmasken eller plommonstopet och kom och lek med oss!

På scen: Harley Queen – Gita – Eden Lost – Velvet Vixens – Modevisning med Bazaar Bizarre!

Som vanligt gäller dresscode, och du kan nekas entré om du inte följer den! Se tidigare events eller vår Pinterest för inspiration, och tveka inte att kontakta oss om du är osäker!

Biljetter köps nedan. ENDAST FÖRKÖP!

Summary
Event
Tip the Velvet Burlesque - The Haunted Carnival
Location
Bellmans Salonger, Bellmansgatan 9,Göteborg,Västra Götaland-41128
Starting on
2017-11-11
Ending on
2017-11-12
Description
Tip the Velvet bjuder er med till Det Hemsökta Tivolit, en hyllning till sideshow, marknadsvarieté och givetvis burlesque.Ta på tutun, clown-näsan, akrobat-trikån, hästmasken eller plommonstopet och kom och lek med oss! På scen: Harley Queen - Gita - Eden Lost - Velvet Vixens - Modevisning med Bazaar Bizarre! ENDAST FÖRKÖP!
Offer Price
SEK 195