Halloween-fest 2e november: The Beast Within

Even a man who is pure in heart
and says his prayers by night
may become a wolf when the wolfbane blooms
and the autumn moon is bright

Tip the Velvet Burlesque Halloween

Trots att varulvar förekommit i europeisk folklore i århundraden så kommer de flesta av de saker vi förknippar med dessa håriga bestar snarare från Universal-filmen The Wolf Man från 1941. Och monster var Universals grej! De skapade det första cinematic universe i filmhistorien med karaktärer som Dracula, Frankensteins monster, Mumien, Den Osynlige Mannen och Skräcken i Svarta Lagunen. Och dessa klassiska monster hemsöker oss än idag.

Så varför är vi så fascinerade av monster? Är det måhända rädslan för våra egna mörka drifter? Besten inom oss alla som lockar med förföriska viskningar? Nå, drifter är såklart inget vi räds på Tip the Velvet, så nu bjuder vi in till en monster mash av episka proportioner! Det blir vampyrer, demoner, kannibaler och rymdprinsessor. Och mörka drifter så det står härliga till! Oavsett om du gillar klor eller huggtänder, päls eller fjäll, Universal eller Hammer… eller varför inte allt ovanstående, så lovar vi en kväll i bestens tecken! AOOOOOUUUUUUUU!!!!!!!!

Sponsras av Shock (shock.se)

På scen: Wanda de Lullabies (Fra) – Mysti Vine (UK) – Velvet Vixens
DJ: Eden Lost Som vanligt tillämpar vi dresscode! Se vår Pinterest eller tidigare event för inspiration. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss!

Endast förköp! Biljetter köpes nedan:

 

Biljett
240 kr

Eller klicka HÄR!